Ebony & Ivory

2 dl vispgrädde
2 gelatinblad
1,5 dl kokosflingor
6 cl mörk rom
300 gram vitchoklad
2 tsk florsocker
100 gram pistagenötter
Börja med att blötlägga två gelatinblad i kallt vatten. Blötlägg sedan kokosflingorna i romen. Smält den vita chokladen i ett vattenbad. Vispa ihop kokosgrädden med 1,5 dl av grädden. Tillsätt kokos, florsocker och rom. Rör ned den smälta chokladen och rör kraftig så att chokladen inte klumpar sig. Ta sedan upp gelatinet ur vattnet och krama försiktigt ur vattnet. Smält sedan gelatinbladen i det grädde som finns kvar. Vänd sedan försiktigt ner gelatingrädden i moussen. Låt stå svalt i minst tre timmar.
Ebony chokladsås
1,5 dl kakao
1 dl mörk sirap
3 dl vatten
Pizza à la Ante

Fyllningen
Hemgjord tomatsås
1 buffelmozzarella
2 dl ost, stark, riven
God salami
Basilika
Tomatsås
1 st vitlöksklyfta(or)
1 gullök
3 dl passerade tomater
2 tsk socker
Färsk basilika
Salt
Hacka vitlöken och löken. Stek försiktigt i olja, löken ska inte få färg. Lägg ner passerade tomater och några finhackade blad med basilika. Låt puttra minst en halvtimme. Låt svalna.
Guacamole

2 st avokado
1 st tomat
1 knippe koriander, hackad
1 limefrukt
1 salladslök
1 vitlöksklyfta
Mosa ihop avokadons fruktkött med finhackad tomat, finhackad salladslök, finhackad koriander, limesaft och pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar.
Läskande drink med citronsorbe

1 dl vodka
0,5 liter
1 flaska Prosecco
mynta
Blanda vodka, citronsorbe, vodka och prosecco i en mixer så drinken bli skummig. Servera i vackra glas och dekorera med mynta.
Chipotlemajonnäs

2 dl majonnäs
1 msk chipotlepasta
Salt
Coleslaw

150 gram vitkål
150 gram rödkål
1 morot
1 salt
1 msk jalapenos, hackad
3 msk majonnäs
1 limefrukt.
Finstrimla vitkålen och salladslöken.Blanda med hackad jalapeno, limesaft, majonnäs, spiskummin och smaka av med salt.
Fisktacos

Skär fisken i stavar. Lägg den på en tallrik. Pressa över limesaft, salt och vitpeppar. Låt stå några minuter. Dubbelpanera fisken, först vetemjöl, sedan vänder du den i ett vispat ägg och sedan rullar du runt i ströbröd. Fritera i 170 grader i cirka fem minuter.
Servera fisktacosen till små tortillabröd, picklad rödlök, chipotlemajonäs, coleslaw, pico de gallo och guacamole.