Pizza à la Ante

 
 

Fyllningen

Hemgjord tomatsås

1 buffelmozzarella

2 dl ost, stark, riven

God salami

Ruccola

Basilika

Tomatsås

1 st vitlöksklyfta(or)

1 gullök

3 dl passerade tomater

2 tsk socker

Färsk basilika

Salt

 

Hacka vitlöken och löken. Stek försiktigt i olja, löken ska inte få färg. Lägg ner passerade tomater och några finhackade blad med basilika. Låt puttra minst en halvtimme. Låt svalna.

 
Fördela tomatsås på degen. Lägg på mozzarellan och den rivna osten, sedan salamin. Grädda cirka 10 minuter. Dekorera med ruccola och basilika. allt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0