Jennies wok

1-2 vitlöksklyftor
1 chili eller mer om ni gillar strakt
1 paket sockerärtor
1 burk bambuskott
1 paprika
2 morötter
Grönkål eller andra grönskar som finns i kylen
Kyckling i strimlor
4 msk ostronsås
1 msk thai fisksås
Äggnudlar
Sesamfrön
Cashewnötter
Strimla och hacka dig igenom de grönsaker du önskar ha i. Sätt på nudlarna och låt dem koka. Fräs sedan snabbt ihop de strimlade grönsakerna i matolja och lite sesamolja. Stek även nudlarna lätt. Blanda ihop allt och tillsätt ostronsås och strö över sesamfrön. Toppa med cashewnötter.
Parmesanstekt squash med tomatsallad och risotto

Parmesanstekt squash
3 st ägg
3 dl riven parmesanost
1 st stor squash (400 gr)
Salt och peppar
Tomatsallad
3 st tomater
1 liten rödlök
2 msk balsamico
1 msk olivolja
Salt och peppar
Skär squashen tjocka skivor, cirka 0,5 cm breda. Vispa upp äggen och blanda ner osten samt lite salt och peppar. Doppa squashen i äggsmeten och stek cirka fyra minuter på varje sidan. Servera med tomatsallad, bönor och en risotto med parmesanost.
Mojosås

1 stor röd paprika
1/2-1 färsk röd chili
1 burk krossande tomater
3 msk tomatpuré
3 vitlöksklyftor
2 msk rödvinsvinäger
1/2 dl olivolja
2 tsk paprika pulver
1 tsk salt
1 tsk spiskummin
Fräs vitlök, chili, paprika pulver och spiskummin i olja. Tillsätt övriga ingredienser utom salt. Låt sakta koka i 10 minuter. Mixa till slät sås. Smaka av med salt.