Chokladtårta med hallonmousse

Ingredienser
1 chokladtårtbotten (Ica säljer färdiga)
2-3 pkt chokladfingrar
3 pkt hallonmousse
7,5 dl mjölk (till moussen)
Chokladkrämen
1,5 dl kakao
300 g philadelphiaost
200 g margarin/smör (rumstempererat)
ca. 1 pkt florsocker (mängden beror lite på hur söt man vill ha den)
Hallon till dekoration och lite till fyllningen
Gör så här
Vispa hallonmoussen med mjölken enligt anvisning på förpackningen och låt stå i kylen i ca. 30 minuter. Under tiden moussen "stelnar" kan man förbereda chokladcremn genom att röra ihop alla ingredienserna till en jämn smet. Bred ett tunt lager av chokladcremen på varje del av tårtbotten och fördela sedan moussen och ev lite färska hallon. Bred på resen av chokladcremen på tårtan. Garnera med pinnar runtsidorna, en knytband och färskahallon.