Böntortillas

1 burk kokta stora vita bönor (à ca 400 g)
3 dl riven cheddarost
Chili (cirka en halv)
1 vitlöksklyfta
2 dl majskorn
8 tortillabröd
rapsolja till stekning
Skölj bönorna och mosa dem. Blanda med riven ost och majskorn, hackad vitlök och chili). Lägg röran på ett tortillabröd och lägg sedan över ett till som ett lock. Stek i olja i en het stekpanna tills osten smälter och brödet får lite färg. Servera med gräddfil, salsa, koriander och guacamole.
2 dl majskorn
8 tortillabröd
rapsolja till stekning
Skölj bönorna och mosa dem. Blanda med riven ost och majskorn, hackad vitlök och chili). Lägg röran på ett tortillabröd och lägg sedan över ett till som ett lock. Stek i olja i en het stekpanna tills osten smälter och brödet får lite färg. Servera med gräddfil, salsa, koriander och guacamole.
Kommentarer
Trackback