Torskrygg panerad med Corn Flakes och dragonmajonäs

Fisk
4 torskryggfiléer
1 ägg
5 dl cornflakes
salt, peppar
Dragonmajonäs
2 äggulor
3 msk olivolja
1 msk citronsaft
2 msk dragon
2 dl creme fraiche
1/2 tsk socker
salt, peppar
Kör cornflakesen med mixer. Vispa ihop ägget och doppa fiskfiléerna i det. Doppa undersidan av fisken i cornflakesen och lägg sedan i en smörad stekpanna med panerade sidan nedåt. Fortsätt så med alla fiskbitarna. Pensla sedan den opanerade öovansidan på fisken med ägg och strössla över cornflakes. Vänd runt fisken och stek gyllenbruna.
Vispa ihop äggulorna med olja. Pressa i citronsaft, smula i dragon och rör ner creme fraiche. Salta och peppra och smaka av med lite socker. Servera rätten med gröna ärtor och potatismos.
Kommentarer
Trackback