Lyxiga snittar med getost & hjortronsylt och en rökt laxröra

 

 

Minikrustader med getost och hjortron

 240 g getost av chèvretyp

20 minikrustader

4 msk hjortronsylt

 

Fyll minikrustader med getost. Sätt in i ugnen åp 225 grader. Gratinera i några minuter till osten smält och fått lite färg. Toppa med hjortronsylt innan servering.

 

Crostini med laxtartar

1/2 rödlök

2 msk kapris

200 g kallrökt lax

1/2 msk dijonsenap

1 msk majonnäs

1/2 dl finhackad dill

20 crostini eller andra kex

 

Hacka samman alla gojs och låt stå i kylen en stund. Servera på crostin, kex eller i minikrustader.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0