Ädelgryta


500-600 gram kassler

2 msk smör

75 gram ädelost

1 dl tomatpuré

1 vitlöksklyfta

3 dl buljong

1 msk vetemjöl

2 dl créme fraich

100 gram champinjoner

1 grön paprika

½ tsk oregano

2 msk färsk persilja

Salt & peppar

 

Skär kasslern i bitar. Lägg ned kassler, tomatpuré, pressad vitlök, buljong och smulad ädelost. Låt koka på svag värme under lock i några minuter. Rör ihop vetemjöl och créme fraich, vänd ner i grytan. Tillsätta champinjoner och paprika och låt koka ytterligare fem minuter. Strö över persilja och smaka av med salt och peppar. Servera ed ris och sallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0